Kies het gewenste merk

Kies de gewenste categorie

Elektrische fiets merida

Elektrische fietsen

Stadsfietsen aanbod

Stadsfietsen

Sportfiets Merida

Sportfietsen

Kinderfietsen

Kinderfietsen

Aanbod Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen

Aanbod

Een greep uit onze brede assortiment hoogwaardige fietsen

Lees meer →

In onze showroom hebben wij enkel de hoogste kwaliteit fietsen van merken zoals Koga, Gazelle, Dutch ID en Loeki. Daarnaast bieden we ook rijklare, tweedehands fietsen aan.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze fietsspecialist.

Fiets weg met uw droomfiets

Onze fietsenwinkel en fietsenmaker in Aagtekerke beschikt over een showroom van 500m2 aan fietsen. Hier staan alleen de beste fietsen van de hoogste kwaliteit onder het toeziend oog van onze specialisten. Zij kennen elke fiets door en door en kunnen je daarom optimaal adviseren over de fiets die bij jou past. Dat doen we met een persoonlijk adviesgesprek en rondleiding door onze winkel. We fietsen jouw persoonlijke smaak, unieke behoeften en wensen zo op tafel en vinden het beste model wat bij je past. Of het nu gaat om een stadsfiets, e-bike of sportfiets, we weten precies wat jij zoekt. Daarnaast bieden we ook een topselectie aan kinderfietsen aan en kun je bij ons terecht voor tweedehands fietsen die zo goed als nieuw zijn.

Vakkennis voor ongekend advies

Onze expertise komt voort uit de zorg die we nemen voor onze en voor jouw fietsen. Vakkundige fietsenmakers en monteurs in onze werkplaats worden elke nieuwe fiets vakkundig rijklaar gemaakt. Dat doen we met meer dan 30 jaar aan ervaring en een gezonde dosis passie. Of het nou gaat om een elektrische fiets van Dutch ID of een kinderfiets van Loeki. We geloven allemaal in de waarde van goede service, persoonlijk contact en topkwaliteit fietsmerken. Deze vakkennis vormt de basis voor een unieke service en ongekend fietsplezier. Als het om fietsen gaat, is bij ons alles mogelijk!

Unieke voor- en nazorg

Wij gaan ver, heel ver, als het gaat om onze kwaliteitsgarantie. De ervaring van de klant staat bij ons namelijk bovenaan. Dit blijkt met name uit onze unieke voor- en nazorg voor elke nieuwe fiets die je bij ons koopt. Bij de gemiddelde fietsspeciaalzaak wordt er een doekje over het frame gedaan, het zadel afgesteld en de banden opgepompt. Dat doen wij ook, maar we stoppen daar niet.

Alles wordt bij ons namelijk uit elkaar gehaald. Bouten, moeren, verbindingen, assen en nog veel meer wordt ingevet zodat alles goed vast zit, maar ook makkelijk losgemaakt kan worden. Bovendien krijgen alle onderdelen een antiroest behandeling, zodat de fiets bestand is tegen de weersinvloeden van het leven langs de Zeeuwse kust. We doen dit ook voor tweedehands fietsen om ervoor te zorgen dat elke fiets weer als nieuw lijkt!

Vervolgens leveren we goede nazorg voor een hoger niveau fietsplezier. Na elke 1000 kilometer krijgt een nieuwe fiets een grondige inspectiebeurt en stellen we alles na. Daarna zijn meer inspectierondes mogelijk. Zo komen e-bikes na 3,000 kilometer ook weer langs voor een tweede beurt. We wassen en poetsen de fiets om hem weer als nieuw te maken!

Overigens houdt onze service hier niet op. We kunnen de nieuwe fiets ook bij u thuis laten bezorgen met onze haal- en brengservice. En als er onverhoopt iets kapot gaat, kunnen wij met onze servicebus bij u langskomen en voeren we de reparatie zo snel mogelijk uit. Moet u de fiets een tijdje missen? Dan kunt u tijdelijk een goede leenfiets krijgen.

Fietsen onderdelen