Aanbod: elektrische fietsen

Een kleine blik in onze collectie elektrische fietsen

Lees meer →

Bij Leo Joosse vindt u een ruime collectie aan hoogwaardige elektrische fietsen of e-bikes. We bieden hiervoor de merken Dutch ID, Merida, Sparta en Koga aan.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze fietsspecialist.

Een elektrische fiets, maar dan net een tikkeltje meer

Ben je op zoek naar een betrouwbare, kwalitatieve en stijlvolle elektrische fiets of e-bike? Dan vind je bij ons in de showroom van Leo Joosse het meest vooraanstaande aanbod van topmerken zoals Koga, Merida, Dutch ID en Sparta. Dit zijn vooraanstaande merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid, comfort, uitstraling en kwaliteit. Wij adviseren je graag over het juiste model en willen je helpen in het maken van een goede keuze om optimaal rijplezier te garanderen voor elke klant!

Met een elektrische fiets ben je net wat sneller en geniet je net van dat beetje extra comfort door automatische lichten en een fietscomputer bijvoorbeeld. Kies uit een elektrische fiets met een middenmotor of met een motor in het voor- of achterwiel. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om de grootte van de accu en het geschikte aantal versnellingen. Met het deskundige advies van onze specialisten zoeken we op basis van jouw unieke behoeften naar de juiste elektrische fiets.

Toe aan nog iets meer opties? Dan hebben we ook een aantal elektrische sportieve fietsen in onze showroom staan. Deze fiets brengt behalve jarenlang rijplezier, comfort en snelheid ook nog extra kracht als het gaat om stevige wind en hoge heuvels.

Unieke service

De service bij Leo Joosse is uniek op de Nederlandse markt, omdat bij ons de klantervaring voorop gaat. Onze voorzorg blinkt uit in een grondige inspectiebeurt waarbij alle de hele elektrische fiets uit elkaar wordt gehaald. Elk boutje en moertje, as of verbindingsstuk wordt vervolgens ingevet zodat alles goed vast zit en makkelijk los te halen is. Bovendien krijgt de elektrische fiets een antiroest behandeling om hem weerbaar te maken tegen de gemoederen van de Zeeuwse kust.

We brengen de fiets vervolgens bij je langs of je haalt hem natuurlijk op bij onze werkplaats. Na ongeveer 1,000 kilometer krijg je van ons een inspectiebeurt waarbij we alles nog een keer grondig nalopen. Niets wordt overgeslagen. De elektrische fiets wordt gepoetst en gewassen, zodat hij weer als nieuw lijkt. Hetzelfde bieden we ook aan na 3,000 kilometer. Uiteraard ben je nog vaker welkom voor een extra beurt. Alles is mogelijk op aanvraag. En mocht het ooit gebeuren dat de fiets niet naar behoren functioneert, dan kunnen we gewoon langskomen voor een reparatie.

Tot slot bieden we ook nog een 5 jaar garantiepakket aan. Dan weet je zeker dat het goed zit, mocht er iets onverwachts gebeuren. Met een fiets van Leo Joosse heb je geen zorgen en ben je duurzaam op pad met een fiets die lang mee gaat.

Onze elektrische fietsen

We bieden alleen de betere modellen, premium elektrische fietsen en e-bikes aan. Neem bijvoorbeeld de stijl en comfort van een Nederlandse, handgebouwde KOGA fiets of een oer-Hollandse fiets van het merk Koninklijke Gazelle. Daarnaast verkopen we ook e-bikes van het Nederlandse merk Sparta. Ook een oer-Hollands bedrijf dat bekend staat om innovatie. Het merk Merida is wereldleider op het gebied van fietstechnologie en biedt enkel de meest hoogwaardige en stijlvolle fietsen aan. Tot slot hebben we nog fietsen van het merk Dutch ID. Deze staan bekend om hun jonge en frisse karakter en zijn uniek in hun soort door het weinig onderhoud dat ze nodig hebben.