Aanbod: kinderfietsen

Een kleine blik in onze collectie kinderfietsen

Lees meer →

Voor de kleine helden bieden we fietsen aan van de merken Loeki en Puky. Beide staan bekend om hun veiligheid en betrouwbaarheid. Kom langs voor deskundig advies!

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze fietsspecialist

Kinderfietsen waarmee je jouw kind trots maakt!

Een nieuwe kinderfiets! Wie wil dat nou niet? Verras je kind met een fantastische kinderfiets van het merk Loekie of Puky. Laat je adviseren in onze showroom of kijk online naar onze uitgebreide collectie mooie, betrouwbare en veilige kinderfietsen. Dat zijn immers de belangrijkste kwaliteiten! Je wilt dat je kind veilig de weg op kan met een betrouwbare fiets die tegen een stootje kan en er ook nog eens prachtig uit ziet.

Daarnaast is natuurlijk de maat van de kinderfiets erg belangrijk. We willen je graag nu alvast adviseren dat het niet veilig is om een kinderfiets “op de groei” te kopen. De juiste maat is belangrijk zodat je kind goed kan op- en afstappen. Ook hierin kunnen wij je goed adviseren, want we zeggen het ook wanneer je het beter niet kan doen. Elk kind verdient het om weg te fietsen uit onze showroom met de allermooiste fiets! Daarom mag jouw kind elke fiets uitgebreid testen en nemen we alle tijd voor elk gesprek.

Elk kind blij!

Voor elke aankoop geldt dat we de kinderfiets uitgebreid doorlopen en controleren. Bovendien wordt elk onderdeel ingevet en krijgt de fiets een antiroest behandeling, zodat je zeker weet dat de fiets een tijdje mee kan en bestand is tegen de weersomstandigheden. Dat is juist voor kinderfietsen erg belangrijk, want die willen het nog al eens zwaar te verduren krijgen. En mocht er toch een keer iets kapot gaan, dan kun je gebruikmaken van onze reparatieservice! De fietsenmakers staan altijd klaar om je fiets zo snel en goed mogelijk te repareren. Overigens is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze haal-en-breng service, ook als het gaat om reparaties. Bij Leo Joosse Tweewielers krijg je de beste service voor elke fiets! Ook voor kinderfietsen.

Onze merken kinderfietsen

Voor kinderen bieden we twee merken kinderfietsen aan die passen binnen de service- en kwaliteitsgarantie van Leo Joosse Tweewielers. Dit zijn de merken Loeki en Puky. Bij de fietsen van Loeki staat veiligheid, maar ook uitstraling centraal. Je wilt natuurlijk wel dat je kind trots is op die prachtige, nieuwe fiets. De fietsen van Puky staan ook bekend om hun betrouwbaarheid! Precies de goede kinderfiets voor de fietshelden onder ons. Bekijk snel ons assortiment online of kom langs in de showroom!