Aanbod: sportfietsen

Een kleine blik in onze collectie sportfietsen

Lees meer →

Bij Leo Joosse vindt u een ruime collectie aan hoogwaardige sportfietsen. We bieden hiervoor de merken Dutch ID, Merida, Sparta en Koga aan.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze fietsspecialist.

Snel weg met een sportfiets van Leo Joosse

Leo Joosse Tweewielers adviseert je over het beste model sportfiets dat bij jou past. Dat kan gaan over een sportfiets, zoals een mountainbike of racefiets, maar ook over een sportieve fiets.

Een sportieve fiets

Een sportieve fiets, soms ook wel een hybride, trekking- of toerfiets genoemd, is een kruising tussen een “gewone” stadsfiets en een lichtgewicht racefiets. Met een sportfiets leg je comfortabel zowel korte als lange afstanden af. Het is dus meer een lifestyle voor klanten die snelheid, prestatie en avontuur op twee wielen zoeken. Deze fietsen zijn ideaal voor onze wielrenners, mountainbikers en fietsfanaten.

Racefietsen

Voor de racers zijn er natuurlijk de racefietsen. Lichtgewicht ontwerp, aerodynamische vormgeving en natuurlijk veel snelheid. Speciaal gebouwd voor het maximaliseren van prestatie, deze fietsen worden vooral voor wedstrijden, competitief fietsen en lange afstanden gebruikt. Deze fietsen worden gekenmerkt door het gebogen stuur, stijf frame en dunne banden zodat de wielrenner in een aerodynamische positie kan zitten. Door luchtweerstand te verminderen, fiets je efficiënter en kun je makkelijker een hoge snelheid bereiken.

Mountainbikes of MTB’s

Mountainbikes of MTB’s zijn weer een compleet andere categorie fiets. Bestorm de natuur met een echte alleskunner. Geavanceerde versnellingen, brede banden met veel grip, robuuste frames, uitstekende veringssystemen en een recht laag stuur kenmerken deze stoere fietsen voor de echte doorzetter. Verken de off-road terreinen en trotseer uitdagende paden zonder moeite voor een unieke ervaring en uiteraard die adrenalinekick. Maak gebruik van de uitgezette paden van het Global Mountain Bike Network (GMBN). Niet zo gek dat mountainbiken wereldwijd een populaire en opwindende sport is.

Waarom Leo Joosse voor uw sportfiets?

Kom langs in onze showroom voor een uitgebreid adviesgesprek en om onze fietsen te testen. We bieden alleen fietsen aan van hoge kwaliteit merken om je de beste fietservaring te kunnen beloven. We hebben ook een haal- en brengservice voor je nieuwe fiets en voor reparaties om je volledig te kunnen ontzorgen. Bovendien maken we je nieuwe sportfiets rijklaar op een niveau dat je nergens anders vindt. Kom daarom naar Leo Joosse voor de ultieme sportfiets. Lees meer over onze diensten op deze pagina.