Aanbod: stadsfietsen

Een kleine blik in onze collectie stadsfietsen

Lees meer →

Een fiets voor dagelijks gebruik die betrouwbaar en veilig is met de allerbeste service. Hieronder een greep uit ons assortiment of kom langs voor deskundig advies!

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze fietsspecialist

Op naar het volgende fietsavontuur met uw stadsfiets

Nederland staat bekend om fietsen. Heel veel fietsen. Goede stadsfietsen en minder goede stadsfietsen. Fietsen in grachten of bij een station. In dit kikkerlandje kun je het zo gek nog niet bedenken of er staat wel een stadsfiets. Een gewone fiets.

Niet zo gek, want wat is nou makkelijker dan een betrouwbare fiets voor de alledaagse boodschappen, een tochtje naar school, een bezoek bij die of die of om naar je werk te gaan? Iedereen gebruikt wel een fiets, maar is elke fiets dan ook hetzelfde? Nee, uiteraard is er veel onderscheid. Er is veel keus en de kwaliteit is lang niet altijd hetzelfde. Laat staan de meegeleverde service.

Daarom vind je bij Leo Joosse Tweewielers enkel en alleen stadsfietsen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen om betrouwbaar en veilig fietsverkeer op een comfortabel en stijlvol model te kunnen garanderen. We werken met de beste merken en leveren de hoogste service die je in Nederland kan vinden. Zo streven we naar de allerbeste klantervaring!

Onze service

Onze kwaliteitsgarantie wordt bevestigd door onze unieke service voor elke aankoop en reparatie om een hoge klantervaring te kunnen garanderen. We blinken uit in voor- en nazorg. Bij elke inspectiebeurt, ook bij een nieuwe aankoop, wordt de hele stadsfiets geïnspecteerd, gecontroleerd en ingevet. Bovendien krijgen nieuwe fietsen een antiroest behandeling om hem weerbaar te maken tegen de Zeeuwse weersomstandigheden. Hier houdt onze service echter niet op. Zo kun je na ongeveer 1.000 kilometer terugkomen voor een grondige inspectiebeurt waarbij we de hele stadsfiets weer opnieuw nalopen en hem bovendien poetsen en wassen. Meer beurten zijn mogelijk, net als een haal- en brengservice en garantiepakketten. Je gaat onze werkplaats weer uit met een stadsfiets die aanvoelt als nieuw!

Verschillende merken stadsfietsen

Met het juiste model en het juiste merk wordt een “gewone” fiets of stadsfiets net even wat specialer. In ons assortiment hebben we een mooi aanbod fietsen van merken zoals KOGA en Gazelle. KOGA is een Nederlands merk dat elke stadsfiets met de hand maakt. Dat maakt het net even bijzonder. De stadsfietsen zijn dan ook van buitengewoon hoge kwaliteit en hebben een prachtige uitstraling. Gazelle is een prachtig, oer-Hollands merk dat sterke en mooie fietsen maakt. Kom langs in de showroom en probeer ze zelf uit!