Aanbod: tweedehands fietsen

Een kleine blik in onze collectie tweedehands fietsen

Lees meer →

Bij Leo Joosse kun je ook je fiets inruilen en een tweedehands fiets aanschaffen die er nog als nieuw uitziet! We bezorgen je fiets overal in het land bij de voordeur!

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze fietsspecialist.

We hebben een groot aanbod tweedehands fietsen

Zoek je net die ene fiets? Heb je al lange tijd een bijzonder model op het oog, maar is hij nergens meer te verkrijgen? In onze showroom vind je een ruime collectie tweedehands fietsen met omruil garantie én afgesteld door onze fietsenmaker. Elke fiets wordt gecontroleerd, zodat u veilig de weg op kan met een mooie fiets! Kom gerust langs in onze showroom of bekijk het aanbod tweedehands fietsen online.

We bieden enkel goede fietsen aan waar we zelf ook op zouden wegrijden. Ze zijn betrouwbaar en veilig en zien er zo goed als nieuw uit door onze nauwkeurige inspectie- en servicebeurt. De meeste fietsen die wij verkopen zijn ingeruilde fietsen van bestaande klanten. We weten wie de fiets heeft gebracht en weten dus waar hij vandaan komt. Daarom kunnen we onze tweedehands fietsen ook verkopen onder de kwaliteitsgarantie van Leo Joosse Tweewielers!

Aanbod tweedehands fietsen

Het aanbod wisselt steeds, afhankelijk van de nieuwe fietsen die binnenkomen. Daarom is het goed om onze site zo nu en dan in de gaten te houden. Ook kun je ons gemakkelijk bereiken per mail of per telefoon om even na te vragen. Uiteraard ben je ook welkom in onze showroom om het aanbod te bekijken. Dan vertellen we je ook graag hoe netjes we met de tweedehands fietsen er wordt omgegaan zodat elk model als nieuw lijkt! Voor je het weet fiets je met een prachtige fiets bij ons de deur uit.

Tweedehands fiets, nieuwe service

Elke tweedehands fiets wordt grondig onderhanden genomen, zodat hij er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. We halen hem echt helemaal uit elkaar, vetten alle onderdelen in en geven de fiets een antiroest behandeling. We wassen en poetsen de fiets, stellen hem af en pompen de banden goed voor je op. Uiteraard is er gelet op de lampen, de bel, de spaken, het frame, de versnellingen en de bagagedrager. Overal wordt aan gedacht, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. En als dat nog niet genoeg was, dan kunnen we je “nieuwe” fiets echt overal in Nederland bij jou thuis bezorgen.