Over ons Leo Joosse
Anco van der Maarl

Waar vakmanschap, collegialiteit en klantvriendelijkheid samenkomen.

Hallo! Ik ben Anco van der Maarl, en werk sinds september 2018 bij Leo Joosse. Nadat ik de middelbare school had afgerond zocht ik een geschikt beroep, en vond dat als fietstechnicus in de werkplaats, waar vakmanschap, collegialiteit en klantvriendelijkheid samenkomen. Ik heb hier het vak door middel van een opleiding en onder begeleiding van mijn collega’s grondig kunnen (en moeten!) leren, en voer het met plezier uit.

Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat, proberen we ons kennisniveau op peil te houden en de nodige precisie aan de dag te leggen. Dat alles zodat u het meeste plezier uit uw fiets haalt, en wij een betrouwbaar product leveren. We schuwen het niet om een complexe klus aan te pakken, en vinden het fijn om u van dienst te zijn. Dus hierbij: Tot snel, want met een goede fiets kom je er wel!