Direct je fietsreparatie aan ons doorgeven? Start eenvoudig je aanvraag

Reparatie & Onderhoud

Fietsreparatie service op Walcheren, altijd in de buurt!

Reparatie indienen →

Voor zowel fietsreparatie als fietsonderhoud kun je terecht bij onze fietsenmakers van Leo Joosse. De specialisten in de werkplaats zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft. Dit kan gaan om een reparatie van een lekke band, een beschadigd stuur of kapotte versnellingen, maar ook om een service- of onderhoudsbeurt.

Dat doen we in onze professionele, moderne werkplaats die is uitgerust met alle machines en waar we beschikken over de beste materialen en onderdelen. Deze werkplaats voldoet aan alle kwaliteits-, arbeids- en milieueisen voor een veilige en betrouwbare werkomgeving. Kom gerust langs voor een moeilijke vraag, onderhoudsbeurt of reparatie. We kijken graag mee en verder, zodat we eventuele slijtage ook tijdig signaleren.

✓ Reparatie of onderhoud door specialisten
✓ Er wordt gecontroleerd op slijtage
✓ De fietsenmakers kennen elke fiets door en door
✓ Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen
✓ Met een leenfiets blijf je mobiel

" Onze specialisten staan erg hoog aangeschreven bij onze klanten. Bijna geen één fietsenmaker in Nederland gaat zo ver als wij gaan!

Leo Joosse

Service- of onderhoudsbeurt

Voorkomen is beter dan repareren

Leo Joosse blinkt uit in een unieke service voor een uitstekende aflevering en goede nazorg. Elke net-verkochte fiets wordt volledig uit elkaar gehaald. Alle onderdelen worden ingevet en gecontroleerd. Vervolgens krijgt de fiets een antiroestbehandeling. We stellen hem af, poetsen de fiets en pompen de banden op. Overal wordt aan gedacht.

Na zo’n 1,000 kilometer of ongeveer 4 maanden nodigen we u weer uit bij onze werkplaats. We helpen je dan graag om de hele fiets nog een keer na te lopen om hem in topconditie te houden. We lopen weer alles na en wassen en poetsen de fiets, zodat u weer weg gaat op een fiets die voelt als nieuw. Vervolgens is het mogelijk om nog meer servicebeurten in te plannen. Overigens kunnen we dezelfde service ook bij elke reparatie leveren!

Reparatie indienen →

Een goede klantervaring is onze specialiteit

Mocht je reparatie langer duren dan verwacht? Of zit je om de hand zonder goede fiets? Dan staat er altijd een leenfiets voor je klaar. Op die manier is het voor jou makkelijker om je fiets te brengen en weer op te halen. We kunnen je kapotte fiets ook bij jou of ergens anders ophalen met onze haal- en brengservice. Dat is mooi makkelijk als het niet lukt om de fiets langs te komen brengen.

Sterk staaltje onderhoud

Zoals je misschien wel merkt zijn we erg gesteld op een goed onderhoud van jouw fiets! We willen namelijk de ultieme klantervaring kunnen bewerkstelligen en dat gebeurt uiteraard door fantastisch fietsplezier. Onze fietsenmakers zien het als een uitdaging om de klant het gevoel te geven dat ze elke keer weer met een “nieuwe” fiets weggaan.

Goed onderhoud garanderen we door een of meerdere servicebeurten. Je kunt echter ook zelf aan de slag! We verkopen een heel aantal materialen, onderdelen en gereedschappen om zelf je fiets te kunnen bijhouden. We adviseren je graag over de juiste producten en technieken. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Reparatie indienen →
Reparatie aanvraag

Start je fietsreparatie aanvraag

    Wanneer wilt u uw fiets langsbrengen?