Fietssleutel service

Bestel hier een nieuwe fietssleutel

Aanvraag starten →

Bij aankoop van een nieuwe fiets krijg je altijd twee sleutels. Raak je een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Deze sleutels zijn vaak namelijk nodig voor de verzekering als jij jouw fiets opgeeft als gestolen.

Of het nu gaat om een elektrische fiets, stadsfiets, kinderfiets, sportfiets of zelfs een tweedehands fiets. We kunnen bijna altijd wel sleutels voor je fiets laten maken. Je kunt de aanvraag hiervoor eenvoudig zelf doen. Dit kan namelijk gewoon online. Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

" Onze specialisten staan erg hoog aangeschreven bij onze klanten. Bijna geen één fietsenmaker in Nederland gaat zo ver als wij gaan!

Leo Joosse

Direct bestellen

Bestel hier een nieuwe fietssleutel van Abus, Axa of Trelock

Je kunt hier online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus, Axa en Trelock. Betalen kan gelijk via iDeal en de sleutel word binnen een paar werkdagen naar uw adres opgestuurd. Neem contact op voor meer informatie.

Om te kunnen bestellen heb je alleen het juiste sleutelnummer nodig. Je vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, je garantiekaart of op de polis van je fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Bestel Abus →

Bestel Axa →

Bestel Trelock →

Fiets reparatie walcheren

Is jouw fiets verzekerd tegen diefstal?

Let op! Als jouw fiets wordt gestolen, heb je ook 2 originele sleutels nodig voor de verzekering!

Heb je een sleutel bijbesteld en heb je een fietsverzekering? Geef dit dan direct aan de verzekeringsmaatschappij door. Bij diefstal van de fiets moet je namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die je ontvangt, is gemerkt met een C van “copy”.

Contact opnemen →