Fiets huren

Fietsverhuur op Walcheren bij Leo Joosse Tweewielers

Breng je een bezoek aan het schitterende Walcheren en wil je je eigen fiets liever niet meenemen? Dan kun je op een huurfiets het fietsvriendelijke schiereiland Walcheren ontdekken met haar prachtige natuur en vele bezienswaardigheden.

We verhuren een beperkt aantal standaard fietsen en E-bikes. We hebben ook enkele kinderfietsen. Vooraf reserveren is nu niet mogelijk, daar onze winkel en werkplaats veel aandacht vraagt.

Let op: Op zondag zijn wij altijd gesloten, dan kun je dus niet afhalen of inleveren.

“Door vele werkzaamheden in winkel en werkplaats is ons verhuur assortiment niet zo uitgebreid meer”

Leo Joosse

Walcheren

Ontdek de omgeving van Aagtekerke

Aagtekerke is een prachtig dorp midden in het “eiland” Walcheren in de gemeente Veere. Dit dorp is de perfecte uitvalsbasis voor een prachtige fietstocht door het landschap en langs de vele bezienswaardigheden van dit Zeeuwse schiereiland. En natuurlijk zitten we in Zeeland altijd vlakbij het strand!

Fiets naar het natuurgebied de Oranjezon langs Domburg en Oostkapelle. Fiets richting het zuiden voor een heerlijk dagje op het strand van Zoutelande of maak een fietstocht naar het historische, gezellige Middelburg. Zoveel om te ontdekken, beleven, zien en proeven!

Tarieven en meer

Huur een fiets in Aagtekerke

Benieuwd naar onze verhuurtarieven? Naar de modellen die wij aanbieden? Of heb je gewoon een vraag? Neem altijd vrijblijvend contact op met onze specialisten of kom langs in de showroom. Momenteel bieden we door hoge drukte helaas geen boekingsservice aan, maar meestal staan er wel een aantal goede fietsen klaar om verhuurd te worden!

Prijzen fietsverhuur
Reserveren

Start jou reserveringsaanvraag

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Datum

  Modellen

  Accessoires

  Dit zijn onze opties

  Fietsen
  Volwassen fiets met terugtraprem
  Volwassen fiets met versnelling
  Jeugdfiets 24 & 26 inch
  Kinderfiets t/m 22 inch
  Elektrische fiets

  Accessoires
  Kidcar
  Babyschaal
  Kinderzitje
  Kinderzit zonder fiets
  Kinderhelm
  Fietstas