Over Leo Joosse

Een begrip in Aagtekerke en omgeving als het gaat over fietsen en fietsonderhoud

Leo Joosse is al meer dan 40 jaar dé fietsenwinkel bij uitstek in Aagtekerke en omgeving. Dit komt doordat we een ongeëvenaarde fietsenservice leveren, persoonlijk zijn in ons klantcontact en hoogwaardige fietsen verkopen. U kunt bij ons terecht voor vragen, onderhoudsbeurten, reparaties, nieuwe fietsen, tweedehands fietsen en fietsverhuur. Leo Joosse en zijn team staan altijd klaar om elke klant te voorzien van persoonlijk advies en uitmuntende service, want alles kan in een gesprek!

Bovendien zitten we als fietsenwinkel echt op een fantastische locatie! Midden in het platteland van het mooie Walcheren van waaruit je zo door kan fietsen naar het strand van Domburg, de natuur achter Oostkapelle of naar de bezienswaardigheden van Middelburg. En dan hebben we het nog niet gehad over Zoutelande of Oostkapelle! Hier is Leo Joosse Tweewielers de meest gewaardeerde fietsenmaker en fietsenwinkel, omdat we jouw ervaring en fietsplezier voorop stellen.

Kom in contact →

" Als het gaat om de ervaring van de klant, dan is alles mogelijk in een gesprek! We willen graag het ultieme fietsplezier creëeren!

Leo Joosse

Service

Wat maakt onze service anders?

Onze fietsenwinkel en -maker blinkt uit in service en dit wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. De specialisten in onze werkplaats zien het als een uitdaging om de klant op een “nieuwe” fiets naar huis te laten gaan. Dit geldt ook voor ons aanbod aan tweedehands fietsen.

Maar wat maakt onze service dan anders? Elke nieuwe fiets wordt niet alleen rijklaar gemaakt, dus afstellen en banden oppompen, maar ook volledig uit elkaar gehaald. Dit doen we om alles te controleren en in te vetten zodat elk moertje en bouwtje super goed vast zit en makkelijk is los te halen. Vervolgens geven we de fiets een antiroest behandeling. Bij elke grondige servicebeurt doen we hetzelfde en wassen en poetsen de fiets ook nog eens. Kortom, wij gaan altijd een stapje verder als het om service gaat

Fietsreparatie inplannen →
Leo Joosse verkoop fietsen
Onze showroom

Je bent welkom in onze showroom voor al ons aanbod nieuwe & tweedehands fietsen

Ook nieuwsgierig geraakt naar onze fietsenwinkel? Kom dan langs in onze showroom voor een deskundig adviesgesprek van onze specialisten. Ze kennen de fietsen door en door dankzij jarenlange ervaring en passie voor fietsen! Klanten komen vaak al jaren bij ons langs. Vraag maar eens rond of je iemand kent die al een klant is.

Of kom natuurlijk gewoon even langs in onze showroom om het zelf te zien. Hier vind je hoogwaardige fietsen van betrouwbare merken zoals KOGA, Koninklijke Gazelle, Dutch ID, Merida, Loeki, Puky en Sparta. Alleen goede, veilige fietsen die comfortabel zijn en er ook nog eens goed uit zien. Je vindt hier stadsfietsen, sportfietsen, elektrische fietsen (e-bikes) en kinderfietsen, maar ook tweedehands fietsen.

Gegarandeerd een fiets die bij je past

De specialisten van Leo Joosse staan klaar om je te adviseren over alles wat met fietsen te maken heeft. Ons aanbod fietsen is zeer divers. Je vindt bij ons fietsen in allerlei kleuren, merken, en prijsklassen. Wij hebben gegarandeerd en fiets die bij jou past. Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvang je van ons gratis een Fietspaspoort. Met deze pas heb je alle fietsgegevens altijd bij de hand.

De voordelen van Leo Joosse Tweewielers

Deskundig en persoonlijk advies

Uitstekende service

Vakkundige reparaties en onderhoud

Alles is mogelijk in gesprek

Hoogwaardige fietsen voor elk gebruik

De medewerkers van onze fietsenwinkel in Aagtekerke

Persoonlijk contact en een goede klantervaring staan bij ons voorop. Daarom stellen we graag ons team van fietsenhelden, specialisten en alleskunners voor! Maak kennis met het team fietsenmakers en -specialisten van Leo Joosse Tweewielers.